AddPro discoverit workshop - AddPro
EN

AddPro discoverit workshop

AddPro DiscoverIT är en introduktion till Microsofts svit av produktivitetsverktyg.
En verklighetstrogen användarupplevelse där vi tar dig igenom vardagliga affärssituationer och hur Microsofts produkter gör det hela enkelt, bekvämt och säkert. Vi använder senaste versionen av Windows och spännande funktioner i Office 365 över en mängd olika enheter, inklusive paddor, datorer och smartphones.

Mobilitet
Upplev hur du lättare kan vara produktiv på resande fot. Du får möjlighet att testa senaste versionen av Windows och Office paketet.

Molnet
Arbeta med viktiga dokument och delta i videomöten vart du än befinner dig.

Social
Upplev hur chatt, nyheter, grupper och sociala verktyg kan bryta barriärer inom företaget och öka den interna kommunikationen.

Säkerhet
Lär dig hur informationen i din organisation kan skyddas och hur ni kan möta kraven i olika regelverk.

Därför ska du delta
AddPro DiscoverIT är det bästa sättet att lära sig om produktivitetsverktyg och funktioner i Office 365. Lär dig hur Microsofts produkter hjälper dig bli mer produktiv och uppmuntra samarbete med kollegor för att bli effektivare. Sessionen leds av en erfaren handledare och utformad för att vara interaktiv, utforskande och rolig.

Boka Discover IT redan idag!* Klicka på knappen nedan för att se datumförslag.

 

*När du bokar, kommer du att bli kontaktad utav en av våra specialister för att gå igenom workshopen så att den blir optimerad ut från era önskemål. Du har alltid rätt att avboka workshopen under dialogen med våra specialister.