HybridizeIT Workshop - AddPro
EN

HybridizeIT Workshop

Flytten till molnet är en spännande, men också en utmanande resa! Vad är rätt och vad är fel att flytta till molnet? Utvecklingen i de publika molntjänsterna går oerhört mycket snabbare än utvecklingstakten hos din applikationsleverantör, eller på din lokala IT-avdelning för den delen. Det gör att du kanske känner dig osäker på om molnet verkligen är någonting för dig, just nu? Svaret är utan tvekan Ja, och lösningen på dina bekymmer kallas för hybrid.

Om du använder hybridtänket på rätt sätt kan du använda hybriden för att kunna plocka russinen ur molnkakan. HybridizeIT är en introduktion till Microsofts Azure-svit av tjänster. Det är en verklighetstrogen upplevelse där vi tar dig igenom vardagliga situationer med hantering av en hybrid IT-miljö.

Workshopens innehåll:

Diskussion: Varför hybrid?
Diskussion: Vad lämpar sig att köra i Azure? (Workload)
Exempel: High Availability för Office 365-inloggningar
Hands-on: Vad kostar det? Använda Azure Calculator
Diskussion: Tenant i Azure, prenumeration, CSP
Hands-on: Logga in och navigera i Azure-portalen
Diskussion: Azure AD

Diskussion: Publika och privata nät och tjänster
Hands-on: Skapa privat nät samt IPSec-tunnel mellan on-prem och Azure Hands-on: Skapa första VM i Azure
Hands-on: Skapa första serverless-tjänsten i Azure
Diskussion: Hur flyttar jag befintliga servrar till Azure? Flytt eller ominstallation? Diskussion: Intressanta tjänster i Azure: Azure DNS, Azure File Sync, Azure SQL

Därför ska du delta

AddPros workshop HybridizeIT är det enklaste sättet att lära sig om steget till molnet och hur en hybrid IT-miljö kan fungera i praktiken. Sessionen leds av en erfaren specialistkonsult och är utformad för att vara interaktiv, utforskande och rolig.

Pris för HybridizeIT workshop 19 900kr

Boka HybridizeIT redan idag!* Klicka på knappen nedan för att se datumförslag.

*När du bokar, kommer du att bli kontaktad utav en av våra specialister för att gå igenom workshopen så att den blir optimerad ut från era önskemål. Du har alltid rätt att avboka workshopen under dialogen med våra specialister.