OptimizeIT Workshop - AddPro
EN

OptimizeIT Workshop

Vill du lära dig bygga appar som effektiviserar dina processer? Vill du ha en rolig och lärorik halvdag som fokuserar på ett faktiskt problem du brottas med?
Anmäl dig till workshopen OptimizeIT nu!

 

Under workshopen tittar vi närmare på Power Plattformen som är Microsofts kraftfulla verktyg för app-utveckling och automatisering. Vi kommer bland annat visa hur lätt det är att bygga appar och tjänster i PowerApps, utan att ringa in ett utvecklingsteam.

PowerApps
Prova på att bygga dina helt egna appar – bara fantasin sätter gränsen för vad du kan göra. Lika enkla som de är att bygga är de också att hantera och dela med dina kollegor. Kan du skriva formler i Excel kan du också bygga dina egna appar!

Flow
Har du vissa arbetsuppgifter som är enformiga och tråkiga? Då kan Flow vara verktyget för dig. Automatisera din arbetsdag med flöden och få mer tid över till annat. Utan att skriva någon kod.

PowerBI
Passa på att imponera på nästa möte och få de insikter som behövs för att driva verksamheten framåt. – förstå och visualisera din data med PowerBI.

Därför ska du delta 
AddPro OptimizeIT är det bästa sättet att lära sig om Power Plattformen i Office 365. Du lär dig hur Microsofts produkter hjälper dig att bli mer effektiv. Sessionen leds av en erfaren handledare och är utformad för att vara interaktiv, utforskande och rolig.

Vad kan jag som deltagare förvänta mig?
Vi skräddarsyr workshopen efter er önskemål och behov. Vi gör en avstämning före workshopen för att pejla in förväntningar och se om det finns ett konkret case att jobba med.

Vilka ska gå?
OptimizeIT workhopen är till för alla som är nyfikna på vad Office365 kan erbjuda. Det handlar om ny och spännande teknik, men du som deltagarare behöver inte nödvändigtvis arbeta med IT. Vill du driva innovation och förbättra era interna processer så är OptimizeIT helt rätt för dig!

Hör av dig till solutions@addpro.se så berättar vi mer!