Secureit-EM+S workshop - AddPro
EN

Secureit-EM+S workshop

Anmäl dig till vår workshop SecureIT som ett första steg att få upp säkerheten på dagordningen. Förekom trollen och täpp till luckorna. Det är ingen bra idé att vänta.

Den digitala transformationen förändrar vårt arbetssätt. Nya molnbaserade verktyg för samarbete och tillgängligheten till stora mängder data gör användare och organisationer mer effektiva och produktiva. När informationen flyttar till molnet och arbetet ska kunna göras vart vi än är, ställs nya krav på hur vi hanterar säkerheten. Nya lagar och regler kräver att organisationen hanterar känslig information varsamt och spårar access och inloggningar till personuppgifter och sekretessbelagd information.

SecureIT – EM+S är en introduktion till Microsofts svit av produkter för säkerhet och mobilitet (EM+S). Det är en verklighetstrogen upplevelse där vi tar dig igenom vardagliga affärssituationer med hantering av känsliga data. Vi använder funktioner i Azure och Office 365 för att säkra din identitet, dina enheter och företagets information. Vi klassificerar, krypterar och spårar access till informationen. Deltagarna i workshopen får testa och lära sig förstå de olika komponenterna som kan öka säkerheten när vi använder applikationer i molnet.

Mobilitet
Det finns mobilappar till nästan alla molntjänster idag och det är vårt nya sätt att arbeta. Hur kan vi registrera och hantera appar och mobila enheter i vår miljö och kräva villkorlig åtkomst till känslig data?

Informationssäkerhet
Dokument som behöver skyddas och hanteras internt, var sparas de och kan vi veta att andra obehöriga personer inte läser informationen?

Hot och spårbarhet
Se hur access till känslig information kan spåras och kontrolleras. Hur fångar vi upp otillåtna inloggningar och hot mot våra identiteter och vårt data?

Därför ska du delta
AddPro ”SecureIT – EM+S” är det enklaste sättet att lära sig om säkerheten i molnet och prova på säkra enheter, identitetsskydd och data som är skyddat. Sessionen leds av en erfaren säkerhetskonsult och är utformad för att vara interaktiv, utforskande och rolig.

Boka SecureIT- EM+S redan idag!* Klicka på knappen nedan för att se datumförslag.

 

*När du bokar, kommer du att bli kontaktad utav en av våra specialister för att gå igenom workshopen så att den blir optimerad ut från era önskemål. Du har alltid rätt att avboka workshopen under dialogen med våra specialister.