EN
Sitter du fast i inboxade on-premlösningar? Hybrid-IT är nyckeln till säkerhet

En egen server i källaren är kanske inte bara en trygghet för IT-avdelningen utan också en förutsättning för verksamheten. Det finns många företag som har ett IT-bagage från tiden före molnet som helt enkelt inte kan migrera i en handvändning, till exempel för att de är beroende av ett gammalt affärssystem eller någon annan legacy-applikation. Hybrid-IT är lösningen som knyter ihop molnet med serverbaserade legacy-system. Kent Ekensteen är seniorkonsult på AddPro och har sett allt för många IT-ansvariga som krampaktigt håller fast i gamla system och därigenom missar fördelarna med att gå mot en hybrid IT-miljö.

Läs Mer
SecureIT gav Södra Hallands Kraft säkrare IT
| 18 februari, 2020

AddPro anordnar ibland så kallade Lunch & Learn-träffar. Över en lunch bjuds åhörarna på en presentation av ett aktuellt IT-ämne. Per Johansson på Södra Hallands Kraft deltog vid ett sådant tillfälle som berörde säkerheten i Microsoft Office 365, ett ämne som är extra viktigt för Per och företaget han arbetar på.

Läs Mer
Fem saker i Microsoft 365 som stärker affärsprocessen – för dig som vill tänka nytt och arbeta effektivare
| 11 februari, 2020

Effektivitet och affärsnytta kommer ofta ifrån att organisationen använder sina verktyg på smarta och innovativa sätt. Att effektivisera vardagsprocesser skapar utrymme för mer värdeskapande arbete och en effektiv kommunikation kan öppna upp för innovation. Vad gör du som chef för att motivera alla att nyfiket utforska möjligheterna med era verktyg?

Läs Mer
Borgarna och vallgravarnas tid är över – IT säkerhet bygger på en stark rustning för informationssäkerhet
| 4 februari, 2020

Allt för många företag tycker att en bra brandvägg, ett uppdaterat virusskydd och ett kodlås på serverrummet är den borg och vallgrav som behövs för att skydda sina medarbetare och skapa god informationssäkerhet. Men vad händer när dina medarbetare ger sig ut på äventyr i molnet? Vem skyddar dem då? Ett sätt att bygga en stark rustning för dina användare och data är genom att implementera Microsoft 365.

Läs Mer
Modern workplace, är mer än Teams, det är ett helt nytt arbetssätt!
, | 24 januari, 2020

Den digitala arbetsplatsen eller som vi allt oftare kallar den – Modern workplace, är inte en fysisk plats. Det är mer ett sätt att jobba och framför allt ett sätt för dig att samarbeta och kommunicera med dina kolleger. Linnéa Henriksson är förändringsledare på AddPro. Hon ser att styrkan i Modern workplace inte bara är tekniken bakom. Istället är det samarbetet mellan människor som skapar värde.

Läs Mer
| 20 januari, 2020

Hur hög är säkerheten på ditt företag? De flesta datorer säljs med ett virusprogram och troligen har ni lösenord på kontorets trådlösa nätverk – du vet det som står på whiteboard-tavlan i konferensrummet. Men hur ser det egentligen ut nu när kollegorna är ute i molnet och arbetar? Säkerheten brukar inte hamna i fokus förrän något händer.


| 12 december, 2019

Friluftsfrämjandet är mycket mer än bara Skogsmulle och förskolan I Ur och Skur. Med målet att förbättra folkhälsan genom skidåkning, som motvikt till långa arbetsdagar och monotona arbetsuppgifter, startades Friluftsfrämjandet 1892 under namnet Föreningen för skidlöpningens främjande i Sverige.


| 3 december, 2019

Data och information är det nya guldet. Att skydda det från obehöriga eller att den går förlorad blir att viktigare, affärskritiskt faktiskt. Mängden data vi hanterar idag gör det också svårt att hålla ordning på vad som är känslig data, offentlig data och vem som har behörighet till respektive.


, , | 22 november, 2019

Motiveringen till att AddPro utsetts till 2019 års Modern Workplacepartner inleds med ”För att med starkt kundfokus adresserat kommunikations- och samarbetsutmaningar hos en organisation med 7 000 frivilligarbetare och 100 000 medlemmar verksam på ca 300 platser i Sverige …” Men det är inte bara arbetet med en stor kund som gjort AddPro framgångsrika inom Modern Workplace. Vi har pratat med Nicklas Henriksson, SRVP och CMO, på AddPro för att få veta mer om vad som ligger bakom utmärkelsen.


| 15 november, 2019

— Vi ville digitalisera och effektivisera våra processer och minska på administrationen. Vi letade efter en kunnig IT-partner med ett tydligt kundfokus som kunde stötta oss i det arbetet.