Business Development

AddPro hjälper er att utveckla er verksamhet på bästa sätt. Det kan vara genom att tillsammans med er formulera er målsättning och bryta ner den till konkreta, genomförbara mål.

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Det kan också handla om att sätta ramarna och modellen för hur ni ska förvalta era tjänster och system. Eller så kan det handla om att skapa en strategi och roadmap för hur ni ska förverkliga era mål. Oavsett vilket så hjälper vi er att på ett jordnära och konkret sätt skapa en plan för hur ni ska ta er an er spännande framtid, och få ut så mycket som möjligt av den!

I en tid när teknisk utveckling och digitalisering går snabbare än vad som är rimligt att hänga med i blir det ännu viktigare att ha klart för sig vad för typ av verksamhet man är och vart man är på väg. Otydlig bild av detta kan leda till felbeslut och felinvesteringar.

Med AddPros hjälp kan ni i stället få en klar bild av er situation och väg framåt, och därmed bättre förutsättningar för att fatta de bästa besluten för just er verksamhet.

AddPro levererar Business Development genom våra kompetenta och erfarna managementkonsulter, oftast i projektform, men ibland också som en löpande tjänst över längre tid. AddPro har kunnandet och förståelsen på strategisk nivå, och dessutom förmågan att förverkliga strategin på taktisk och operativ nivå. Att anlita AddPro i stället för att kanske anställa en person ger dig tillgång till flera olika kompetenser som inte är rimligt att hitta i en och samma person.