Datacenter & Network Security

Använd Azures möjligheter till säker IT-drift genom att implementera funktioner där Azure blir ditt ”single pane of glass” för allt som ni har behov av. Datacenter & Network Security innefattar hela spannet från det som finns i lokala datacenter men även det som levereras från olika molntjänster.  

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Hot och attacker sker idag snabbare än någonsin då hotbilden ständigt ökar. Det är ett tidskrävande arbete att hålla sig uppdaterad och säker med alla nya tekniker och funktioner som finns. En IT-miljö bestående av brandväggar, virtuella servrar eller Software-as-a-Service-tjänster (SaaS) kan inte vara statisk utan måste ständigt uppdateras för att möta nya hot.

AddPro hjälper er att säkerställa så att er miljö är uppdaterad så att verksamheten kan känna sig trygg.

Vi kan även erbjuda ny teknologi där ersätter traditionella servrar och brandväggar med så gott som underhållsfria SaaS-tjänster.

AddPro levererar både driftstjänster inom säkerhetsområdet för Datacenter och Network, och erbjuder även proaktivitet där vi kontinuerligt genomlyser er miljö för att den ska bli säkrare och effektivare att använda. Vi har expertisen och erfarenheten att utveckla er nuvarande miljö till en framtidssäkrad miljö som gör att ni kan sova gott om natten.