Project management

God projektledning är en viktig framgångsfaktor för alla projekt och detta ser vi på AddPro dagligen exempel på. AddPros projektledare har en lång samlad erfarenhet av att driva olika sorters IT-relaterade projekt såväl som utvecklingsprojekt.

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

IT-projekt tenderar att vara ganska komplexa, och dessutom kan de gälla verksamhetskritiska funktioner som absolut inte får ligga nere alltför länge eller på olämpliga tidpunkter. För att ro i land en sådan komplexitet krävs en kompetent projektledare som tillåts planera, koordinera och driva projektet på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Med en projektledare från AddPro vid rodret kan du som kund känna dig lugn över att projektet är i goda händer. Våra projektledare arbetar enligt vedertagna projektmodeller och involverar dig som kund i relevanta frågor, och låter dig slippa oroa dig över att något missas.

Vanligen involveras en projektledare från AddPro i projektleveranser där AddPros teknik- eller konsulttjänster ska levereras, det kan gälla allt från infrastruktur, införande till utveckling av applikationer och integrationer. Här blir det en stor fördel att anlita en projektledare från AddPro eftersom resurstillsättning och -allokering hanteras internt på AddPro. Men AddPros projektledare kan också projektleda projekt utan övriga AddProresurser. Vanligen levereras projektledartjänster mot löpande räkning, men kan också ingå i större åtaganden där kunden vill ha en samlad leverans.