Cloud & Infrastructure

För att ditt företag ska kunna fokusera på affärsverksamheten och utveckla era produkter, finns AddPro här och tar hand om er IT. Det kallar vi för effektiv, skalbar och stabil IT, självklart dygnet runt 24/7.

Effektiv, skalbar och stabil IT-miljö 24/7

Med AddPro som Partner får ni all den kompetens och erfarenhet som krävs för att bygga en IT-plattform som gör er verksamhet effektiv och konkurrenskraftig, nu och i framtiden.

Datacenter och din IT-miljö

Det ställs höga krav på vår centrala IT-miljö idag, den ska vara säker, stabil och ständigt tillgänglig. Det talas mycket om hybriden datacenter/publika molnet och att tjänster ska placeras där de passar bäst. Många tjänster som produceras i datacentret kan redan idag göras om till plattformtjänster i molnet och apparna blir bara fler och fler. Det är inte heller enkelt att avgöra vilken typ av tjänst eller placering som är bäst och var den kommer skapa mest kostnadseffektiv nytta. AddPros långa erfarenhet och kunskap kring hybrida miljöer hjälper dig att skapa den IT-miljö som är bäst anpassad för er verksamhet.  Med vår expertis ger vi er bästa förutsättningar att effektivisera det som redan finns och implementera det som saknas, i rätt moln.

Säker och flexibel arbetsplats

Lika viktigt är att arbetsplatsen är flexibel, fungerar stabilt och säkert oavsett placering så att medarbetarna får de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. På AddPro ser vi arbete som något man gör, inte något man går till. Att kunna arbeta effektivt och säkert var-som-helst är en självklarhet för oss och vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet som grundas i 100-tals framgångsrika projekt i olika verksamheter.
En effektiv, skalbar och stabil IT-verksamhet har ett behov av en lika effektiv support. Låt oss på AddPro ta hand om problemen så ni kan fokusera på er verksamhet. Vi finns ständigt på plats och hanterar allt från hårdvara till användare. All support utgår från vår servicedesk med AddPro-anställd personal, i Sverige, och alla talar svenska, engelska och inte sällan ytterligare ett språk. Självklart 24/7.