EN

Framtidens arbetsplats är redan här- Känner du igen dig?

När: mars 11, 2021
Plats: Teams

”08:00 och nu börjar mitt första Teamsmöte för dagen. Hoppas vi hinner avsluta i tid för nästa möte börjar 09:00. Hade ju varit bra att hinna fixa en kaffe i pausen. Videon är på och mina kollegor har nya trevliga bakgrundsbilder varje gång vi möts. Nästa Teams möte kl. 10:00 är med en ny kund och vi ska presentera ett affärsförslag. Vi hinner avsluta precis innan lunch och nu ska jag bara värma rester i mikron och titta på ett webinar som mina kollegor kör (via Teams). 13:00 är det workshop med ledningsgruppen hela eftermiddagen. Jag älskar den nya funktionen ”Break out rooms” och omröstningar, det gör det så enkelt att köra workshops via Teams.”

För många är detta en helt vanlig arbetsdag där Microsoft Teams är en central funktion i vårt arbete. Men det är kanske inte alltid ett möte som behövs för att vi ska nå resultat eller arbeta bra tillsammans. Det kan vara förbättringar av en process eller en app och ett arbetsflöde i Teams som behövs. Hur gör vi nu för att lära oss springa och få ännu mer utväxling av den digitala plattformen som vi lever våra arbetsliv i? Hur vet vi att det är rätt lösning för just oss som bolag och hur kan vi känna oss trygga i förändringen?

Låt oss på AddPro inspirera och visa hur vi har hjälpt andra organisationer med kartläggning, utveckling och förbättring av verksamhetsprocesser med hjälp av vägledning och förståelse för just ert unika behov.

Välkommen till ett kostnadsfritt webinar tillsammans med AddPro.

Agenda:

  • Teams är idag mer än möten och chatt
  • Förstå processerna för att optimera ny funktionalitet i Teams
  • Demonstration av nya funktioner i Teams
  • Hur skapar vi affärsnytta av alla nya funktioner i Teams?
  • Reflektioner från Microsoft Ignite