AddPro Client Analyze - AddPro
EN

AddPro Client Analyze

Med analystjänsten AddPro Client Analyze så kommer alla Era nuvarande PC analyseras med hjälp av en agentmjukvara som installeras i samråd med personal från AddPro där informationen analyseras av en HP cloudbaserad tjänst.

Efter inventering kommer AddPro att skapa en rapport med en summerad inventering av alla Era PC där det framgår vilka modeller och hur många av varje modell Ni har. Ni kommer att få en summering enligt bilden nedan över hur förberedda Era PC är inför en Windows 10 uppgradering med information kring anledningar till varför vissa PC eventuellt inte kommer att kunna uppgraderas.

AddPro kommer vidare i en lista att skapa en inventeringslista med detaljerad information per PC om bestyckning och ifall den går att uppgradera eller inte och där det även kommer att framgå ifall det inte går och varför, allt enligt bilden nedan. Inventeringen har stöd för de flesta förekommande märkena på marknaden.

Vill du inte investera i nya produkter kan du alltid konsumera dessa som en tjänst. AddPro är en av Sveriges främsta partners inom HP DaaS (Device as a Service) och har över 15års erfarenhet leverera en komplett funktion, vi kallar det All Inclusive. En tjänst som levereras till en fast månadskostnad där allt ingår samt support 24/7 av svenska experter.

 

 

AddPro Försäljning

AddPro Försäljning
solutions@addpro.se 040 59 24 00

Hyllie Vattenparksgata 12 C