Arbetsplats - AddPro
EN

Arbetsplats

Oavsett vilken IT miljö man har kommer alltid arbetsplatsen att vara det viktigaste verktyget för enskilda individer som skall producera ett företags produkter och tjänster. Den moderna arbetsplatsen är så mycket mer idag än bara en dator som ställs på ett skrivbord.

Idag innefattar en leverans till ett företag mycket mer än så. AddPro har länge levererat arbetsplatser och vi var tidigt ute med att specialanpassa arbetsplatsen efter företagens behov.

Vi har levererat tiotusentals arbetsstationer som har passerat vårt heltäckande konfigurationscenter där dessa har anpassats med sådan precision att när arbetsstationen anländer företaget, kan man omedelbart börja använda den och bytet eller nyinstallationen tar minimalt med tid och därmed minskar produktionsbortfall. Vi erbjuder anpassning från avemballering till färdiga arbetsstationer på individnivå. Allt för att du som kund skall slippa allt krångel med installation och emballage.

 

 

Då arbetsplatsen och medarbetarna är i ständig förändring så hanterar vi hela livscykelhanteringen, Asset Management, installation på plats, återtag, svensk support 24/7 samt olika former av flexibel finansiering och allt till en fast månadskostnad per användare. Vill ni inkludera mobila enheter som telefoner och surfplattor på samma sätt så hjälper vi till även med detta.

Läs mer om tjänsten AddPro Client Analyze

AddPro Försäljning

AddPro Försäljning
solutions@addpro.se 040 59 24 00

Hyllie Vattenparksgata 12 C