Databas - AddPro
EN

Databas

Information är livsblodet i din verksamhet. Den måste flöda fritt i dina IT-system utan risk för proppar och utan flaskhalsar mellan databaserna där informationen bor och applikationerna som använder den. Med vår tjänst ”DBA på kran”, databas-administration som tjänst, kan du vara säker på att databaserna alltid är i gott skick, att den är säker och att de ur ett tekniskt perspektiv fungerar optimalt med dina applikationer, utan prestandaförluster eller avbrott.

Få företag kan eller mäktar med att göra detta själva på samma sätt som vi, med samma djupa och breda kunskap.

I dag hanterar vi tusentals databaser åt företag över hela världen. Det spelar ingen roll om de ligger i deras egen datahall eller i en molnmiljö.

Våra högkvalificerade tekniker släpper aldrig databaserna ur sikte, uppdaterar dem när det behövs, trimmar dem regelbundet, felsöker och rättar till vid behov. Inte minst skapar de trygghet med rutiner för säkerhetskopiering och återställning.

Med högsta partnerstatus hos Microsoft och djupa kunskaper i Oracle och även PostgreSQL, kan du vara säker på att du får en stark partner som sköter det som betyder mest för dig.

Så att du kan fokusera på att arbeta effektivt och driva lönsamhet.

AddPro Försäljning

AddPro Försäljning
solutions@addpro.se 040 59 24 00

Hyllie Vattenparksgata 12 C