Förvaltning - AddPro
EN

Förvaltning

En levererans markerar sällan ett avslut. Snarare en början. Eftersom vi alla lever med förändring driven av en ökad och fördjupad digitalisering, inte bara av företag utan av hela samhället, måste också IT-lösningarna hela tiden utvecklas.

Det borde vara självklart. Ett system eller en applikation som ingen bryr sig om faller i dvala. Blir obsolet och slutar att leverera värde. Blir till slut en kostnad.

Därför håller vi dina applikationer och plattformar levande. Inte bara buggfria och uppdaterade till senaste version. Utan också så att de hela tiden följer verksamhetens föränderliga krav. Det spelar ingen roll om systemet eller applikationen kommer från oss eller någon annan. Somliga kallar det att skydda sin investering.

Det är förstås korrekt. Men vi föredrar att se det som att du lyfter lösningen eller applikationen till nästa nivå. Och nästa nivå igen.

Vi ser förstås också till att din IT fungerar optimalt i varje ögonblick ur ett tekniskt perspektiv.

Förvaltning handlar även om att hjälpa verksamheten få ut maximalt av lT-plattformen. Därför kan du också få användarsupport när du väljer oss. Dygnet runt om du vill. Varje dag i veckan.

Det är så vi ser på förvaltning.

AddPro Försäljning

AddPro Försäljning
solutions@addpro.se 040 59 24 00

Hyllie Vattenparksgata 12 C