Systemutveckling - AddPro
EN

Systemutveckling

Du vet att IT är avgörande för din framgång. Du vet också att det som gör dig vass idag förmodligen inte är tillräckligt imorgon. Utvecklingen på marknaden, hos kunderna och inom tekniken går så snabbt att du ständigt måste vara beredd på förändringar. I verksamheten såväl som i IT-lösningarna.

Det här vet vi på AddPro också. Därför har vi två riktmärken som vi aldrig viker från en tum.

Det första innebär att all IT-utveckling sker tillsammans med verksamheten hos kunden. Vi tar inte ett steg innan vi förstår vad som gör dig framgångsrik och vilka utmaningar ditt företag står inför. Oavsett om det handlar om en ny plattform för hela IT-miljön eller en enstaka applikation.Varje steg vi tar därefter sker tillsammans med verksamheten.

Det andra riktmärket: eftersom varje kund har unika förutsättningar, utmaningar och sätt att göra affärer måste varje IT-lösning vara skräddarsydd. Samtidigt måste den kunna följa med i den ständiga förändring som kännetecknar vardagen för oss alla.

Med djupa kunskaper om en rad olika typer av verksamheter, som bygger på erfarenheter från såväl offentlig sektor som näringslivet har vi bättre möjligheter än de flesta att förstå din affär och se vilka faktorer som avgör din framgång.

Även om tekniken inte är något användare bryr sig särskilt mycket om kan det vara värt att veta att vår huvudleverantör är Microsoft och den tekniska plattformen par preference således .Net.

Vår satsning på Microsofts lösningar sedan många år har gjort oss till en av deras främsta partner i Sverige, med en dokumenterat god förmåga att utveckla rätt lösning för varje kund. Idag och imorgon.

AddPro Försäljning

AddPro Försäljning
solutions@addpro.se 040 59 24 00

Hyllie Vattenparksgata 12 C