EN
Opus har växt med AddPro som IT-partner

Opus har växt med AddPro som IT-partner

90-tal

Anläggningar

Ca 500

Anställda

2013

Grundades

Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet

100 000

Medlemmar

7000

Frivilliga ledare

10 miljoner

Friluftstimmar per år

Nackademin

Nackademin

Till följd av coronapandemin beslöt sig yrkeshögskolan Nackademin tidigt för att gå över till distansundervisning. Över en helg såg AddPro till att undervisningen kunde fortsätta ske över internet utan behov av krångliga installationer för varken studenter eller utbildare.

1994

Grundades

27

YH-utbildningar

20 år

Av närhet till näringslivet

Europeiska motor

Europeiska motor

Som en av Sveriges största återförsäljare av Toyota har Europeiska Motor behov av en heltäckande nätverkslösning som är enkel att hantera. Svaret blev Wifi som tjänst, där företagets trådlösa nätverk helt sköts av AddPro.

Region Skåne

Region Skåne

AddPro fick i uppdrag av Region Skåne att utveckla ett nytt målgruppsanpassat intranät. Region Skånes uppdrag är att främja hälsa, hållbarhet och tillväxt i Skåne och ansvar för hälsa och vård, kollektivtrafik, utveckling av näringsliv, kultur, infrastruktur, samhällsplanering, miljö- och klimatfrågor i Skåne.

34 000

Användare

100-TALS

Enheter i Skåne

37 MD

Omsättning

Bravura

Bravura

Med en hybrid av publikt och privat moln har Bravura investerat i en modern IT-lösning som effektiviserar och förenklar deras arbete. Utbildningspaketet från applikations- och molnintegratören AddPro underlättade både innan och efter flytten till den nya miljön.

140

Anställda

700

Konsulter

4 år i rad

Gasellföretag

Svar Life Science

Svar Life Science

För ett företag inom Life Science sektorn, med strikt reglerad verksamhet är en flytt till molnet inget man gör i en handvändning. Men med hjälp av en skräddarsydd hybridlösning från AddPro har SVAR både fått ökad funktionalitet och minskade kostnader.

Region Skåne

Region Skåne

Region Skåne är den högsta direktvalda politiska organisationen i Skåne med ansvar för vård och hälsa, kollektivtrafik, utveckling av näringsliv, kultur, infrastruktur, samhällsplanering och miljö- och klimatfrågor i Skåne.

35 000

Anställda

100-tals

Enheter i Skåne

37 MD

Omsättning

Sveriges Trafikskolors Riksförbund

Sveriges Trafikskolors Riksförbund

Utveckling av komplett verksamhetssystem för 800 trafikskolor med tillhörande iPad-applikation i bilarna. Alla 150.000 elever har tillgång till en elevportal med det senaste inom E-learning och Gamefication.

800

Trafikskolor

4000

Trafiklärare

150.000

Elever

Procurator

Procurator

Procurator är ett av Nordens ledande distributör av personlig skyddsutrustning, hygien- och städprodukter samt produkter inom servering, kontor och emballage.
Med 30.000 produkter i sin webbutik är Procurator en snabbt växande fullsortimentsleverantör.

250

Anställda

30.000

Artiklar i webbutiken

22

Antal kontor och butiker

Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB

Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB

NSVA levererar allt vatten och avlopp till 6 kommuner i nordvästra Skåne. Målet är att ytterligare 5 kommuner ska anslutas till NSVA. Alla kommuner äger lika andel i företaget, men va-näten ägs fortfarande av respektive kommun.

11

Inkluderade kommuner

185

Anställda

12

Kontor i Nordvästra Skåne

Mashie

Mashie

Mashie är en av nordens ledande leverantörer av verksamhetsstöd och tjänster för planering och produktion av måltider inom restaurang och storkök. Även inom Internetbaserade recepthanteringslösningar till livsmedelsindustrin i Sverige är Mashie den ledande leverantören.

 

34

Anställda

40 MSEK

Omsättning

1000-tals

Användare