Mashie - AddPro
EN

Mashie

Mashie är en av nordens ledande leverantörer av verksamhetsstöd och tjänster för planering och produktion av måltider inom restaurang och storkök. Även inom Internetbaserade recepthanteringslösningar till livsmedelsindustrin i Sverige är Mashie den ledande leverantören.

 

Mashie står dagligen för kvalitet och inspiration för 1 000-tals professionella användare inom restaurang- och storköksbranschen för alla verksamheter oavsett storlek. Mashie erbjuder användarvänliga IT-stöd som gör det lätt att beräkna, leverera och servera anpassad mat med rätt näring, till rätt pris och i rätt tid. Mashie består idag av 34 anställda.

Mashie har en traditionell webblösning med ett flertal webbservrar placerade i AddPros datacenters. Informationen sparas i en SQL-databaslösning.

Mashie flyttar sitt fokus från traditionell serverkapacitet från AddPros datacenter till Azures tjänstebaserade leverans. På så sätt kan Mashie utveckla sin produkt i Azures molnlösning.

 

Med hjälp av Azures flexibilitet kan Mashie enkelt och flexibelt skala sin miljö löpande efter behov. I framtiden kan Mashie enkelt bygga och och komplettera sin miljö med mer kapacitet och tjänster utan att behöva tänka på expansion med fler servrar. Prisstrukturen i Azure gör detta till en mycket kostnadseffektiv lösning jämfört med en liknande lösning lokalt.

AddPros roll är att vara en digital reseledare som hjälper Mashie att migrera till Azure.

Genom att agera lösningsrådgivare, projektledare och konsult åt Mashie, skapar AddPro en trygg övergång till molnet.  Det som är viktigt för Mashie är att ha en trygg IT-partner som har en överblick över deras IT-miljö och verksamhet för att skapa en kostnadseffektiv lösning.”

34

Anställda

40 MSEK

Omsättning

1000-tals

Användare

Mattias Viderum

Mattias Viderum
Mattias.viderum@addpro.se 072 215 08 30

Hyllie Vattenparksgata 12 C