AddPro är bäst i Sverige på att leverera värde – Igen!

AddPro är bäst i Sverige 2017 gällande leverans av IT-konsulttjänster enligt Radar Groups stora årliga leverantörskvalitetsgranskning i Sverige. Ca: 1 000 verksamheter har intervjuats där IT-leverantörerna i Sverige har utvärderats av Sveriges företag och organisationer!

AddPro har på nytt rankats av Sveriges företag och organisationer som den organisation vilken skapar absolut högst värde till sina kunder på deras IT-investeringar!

I början av varje år genomför Radar Ecosystem Specialist (www.radareco.se) en större undersökning gällande kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma marknadens leverantörer.

Leverantörskvalitet Sverige 2017 är den största och bredaste undersökningen gällande kundnöjdhet och upplevd kvalitet hos Sveriges IT-leverantörer. Undersökningen fokuserar fyra olika specialistområden: Konsulttjänster, Infrastruktur & Drift, Verksamhetsnära IT och Användarnära IT. Undersökningen vänder sig till företagsledningar och IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet.

AddPro rankas högst i Sverige 2017 av kunderna inom området Konsulttjänster och det är fjärde gången på fem år som AddPro kniper första platsen i någon av de fyra kategorierna.

” Det här är det absolut bästa kvitto vi som medarbetare och organisation kan få och vi värdesätter detta otroligt högt! Vi brukar säga att man ska göra saker med passion eller inte alls så det är väldigt kul att kunderna och marknaden uppskattar och märker det agerandet från våra medarbetare och vår organisation, det sporrar oss att springa ännu fortare! Nästan allt kan man digitalisera men passion och äkthet, det kommer från människor, och det är tydligt att det finns ett stort behov av det på marknaden säger Nicklas Persson, VD på AddPro.”

”Vi har under de senaste tre åren transfererat hela vår affärsmodell och vår verksamhet från att agera som en IT-partner med teknik i fokus till att agera som våra kunders affärspartner med konkurrenskraft i fokus istället! Med tanke på den stora förändringen är det extra kul att få detta besked från kunderna och marknaden att vi har agerat rätt och i våra kunders utveckling och intresse fortsätter Nicklas Persson.”

För mer information kontakta:
Nicklas Persson, AddPro AB, 073-625 75 50, nicklas.persson@addpro.se

 

 

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion