AddPro är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

Enligt den senaste kundundersökningen från Radar ”Leverantörskvalitet 2019” så placerar sig AddPro topp fem av de 200 främsta leverantörerna inom Användarnära IT och en första plats inom Verksamhetsnära IT! Undersökningen görs en gång om året och är nordens största rapport runt upplevd IT-leverantörskvalitet.

AddPro bäst på att skapa kundnöjdhet

AddPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning 2019. I slutet av varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

”Vi är oerhört stolta över dessa placeringar! Vi har ett mycket stort fokus på att jobba nära våra kunder, förstå deras utmaningar och hjälpa till i deras affärstransformation genom att skapa effektivare medarbetare och organisationer för att öka sin konkurrenskraft, säger Nicklas Persson VD AddPro”

”Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2019 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så förlorar de stora globala och flera av de som är upptagna i stora konsolideringar. Närhet till kund och beroende av kund tycks premieras, säger Hans Werner, vd Radar.”

Om AddPro
AddProkoncernen bedriver verksamhet inom IT-området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000. Verksamheten utvecklas mycket positivt, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Kristianstad. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige. Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad support kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Verksamheten beräknas 2019 närma sig en omsättning på ca 1 MRD med god lönsamhet och sysselsätter när 350 anställda specialister varav ca 85% är tekniska affärsspecialister verksamma i något av bolagets kompetensområden. Vi har den kompetens som krävs för att garantera att förändringen eller implementeringen av ert nya system blir lyckosam. Vidare har vi också de resurser som krävs för att hantera den löpande driften och supporten av era system – detta oavsett omfattning och komplexitet.

Vi är noga med att aldrig konservera en situation och arbetar proaktivt med lösningar som kan leva upp till era och omvärldens behov och krav. Vi är med och driver teknikutvecklingen och ser därmed till så att ni alltid har tillgång till den teknik och kompetens ni, över tid, behöver för att er verksamhet ska fungera

Om Radar Ecosystem Specialists
Radar är Nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt. Radar levererar produkter, tjänster och rådgivning till såväl leverantörer som köpare av IT. Radar följer transaktioner och värdeskapandet genom det lokala, nordiska, IT-ekosystemet på detaljnivå. Radars insikter, tjänster och event ger kunder möjlighet att styra med fakta om nuläge, planer och prioriteringar, vilket stärker deras förmåga, effektivitet och lönsamhet baserat på lokala förutsättningar.


För ytterligare information kontakta:
Nicklas Persson, AddPro AB,
073-625 75 50, nicklas.persson@addpro.se

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion