AddPro blir dubbel Guld Partner till Microsoft

Vår senaste certifiering är ett steg mot en helt unik ställning på den svenska marknaden. Som enda, certifierade, svenska leverantör så levererar vi sedan en tid tillbaka MS SQL DBA-tjänster 24/7 från vår bemannade Service Management till kunder både nationellt och globalt.

”Vi ser guld-certifieringen som en kvalitetsstämpel. Våra kunder kan känna sig förvissade om att våra konsulter har djup kompetens och gedigen erfarenhet av kvalificerade uppdrag relaterade till Microsofts SQL Server. Vår guld-status ger oss också ökad synlighet, då Microsoft rekommenderar oss som leverantör. Detta befäster vår position som ledande specialistkonsult inom SQL Server” säger Jörgen Pålson, Affärsområdeschef på AddPro AB.

”Vi har det senaste året gjort väldigt många strategiska affärer inom detta område och hela vår ”setup” inom molntjänster och vår bemannade 24/7 Service Managementdesk är väldigt efterfrågad av både befintliga och nya kunder vilket vi tar som ett kvitto på att vi hittat ett bra och kostnadseffektivt koncept till våra kunders verksamheter säger Nicklas Persson, VD på AddPro.”

AddPro har sedan flera år tillbaka fokuserat och genomfört en strategisk satsning på Microsofts produktportfölj genom omfattande intern utbildning, fokuserad rekrytering som omvandlats till affärsstrategi och färdiga affärskoncept med Microsofts produkter som bas kryddat med AddPros kompetens. Detta har resulterat i många konkreta affärer som stärker våra gemensamma kunders konkurrenskraft där resurserna i produkterna, kompetensen hos individerna och flexibiliteten i lösningarna bestående av leverans från både AddPros och Microsofts datacenters visar kunderna vilken oslagbar konstellation AddPro och Microsoft utgör där kunderna får det bästa från två världar helt tryggt och kostnadseffektiv levererat med en bemannad 24×7 Service Management som hanterar både nationella och globala kunder.

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion