AddPro fyller 20 år!

Idag, 22 september, är det 20 år sedan AddPro startades.

AddPro grundades av entreprenörerna Nicklas Persson, Robert Hansson, Magnus Norling och Klas Ljunggren år 2000.  Drivkraften som förenade dem var viljan att göra en bättre kundleverans av IT-tjänster till medelstora företag – ett segment som den tidens IT-drakar ofta försummade. Med ett brinnande teknikintresse och erfarenhet från olika befattningar på en större IT-koncern byggde de upp grunden till det som idag är AddPro – en koncern med över 300 medarbetare och kontor på 5 orter. Idag 20 år senare är vi otroligt glada och stolta över att vara en del av IT-branschen och dess resa där IT idag är en avgörande faktor för affärsutveckling och innovation.

Stort tack till alla våra kunder för att vi fått förtroendet att vara er samarbetspartner under alla dess år. Det har varit kul och inspirerande att vi fått vara en del av er resa för att stärka ert varumärke och öka er konkurrenskraft.

Vi ser med spänning fram emot vad vi tillsammans kommer att åstadkomma under nästa 20 år!

Ett jättestort tack även till alla AddProiter, tillsammans har vi skapat Sveriges främsta moln- och applikationsintegratör- Vi gör det med passion eller inte alls!

Nyfiken på att läsa mer om hur AddPro grundades och vart vi ser branschen om 20 år? Frågorna är många och svaren hittar du i vår bloggserie bestående av fyra delar.

Blogginlägg 1: https://www.addpro.se/blog/addpro-en-it-koncernen-sprungen-ur-en-silltarta/

Blogginlägg 2: https://www.addpro.se/blog/de-stora-stegen-som-sverige-har-tagit-och-addpro-foradlat/

Blogginlägg 3: https://www.addpro.se/blog/hur-kommer-framtidens-it-att-se-ut-addpro-tittar-i-kristallkulan/

Blogginlägg 4: https://www.addpro.se/blog/addpro-foljer-med-kunderna-in-i-framtiden/

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion