AddPro och Good to Great i gemensam satsning

GTG är sedan ett antal år en världsledande akademi i tennis. GTG:s satsning på padel inleddes i april 2018 då akademin fick sin egen anläggning, Catella Arena i Danderyd. Som ett led i ansträngningarna att GTG ytterligare ska stärka sin position i de båda idrotterna inleds nu ett samarbete med AddPro som blir akademins officiella IT-partner.

– Padel är den snabbast växande sporten i Sverige och naturligtvis finns en vision om att på sikt skapa en motsvarighet till det ”svenska tennisundret”,säger AddPros VD Nicklas Persson.

Förra året skrevs svensk padelhistoria – i tennismetropolen Båstad.

– Swedish Padel Open blev en jättesuccé och att den avgjordes just i Båstad understryker hur de båda idrotterna kan samverka på olika sätt. GTG:s stora framgångar och goda renommé i tennisvärlden är självklart oerhört stimulerande även för svensk padel,säger Nicklas Persson och fortsätter: – Framför allt handlar det om att ge unga och ambitiösa killar och tjejer möjligheten att förverkliga sina drömmar.

 

GTG grundades 2011 av exproffsen Magnus Norman, Mikael Tillström och Nicklas Kulti. Flera av Sveriges bästa tennisspelare och ett stort antal utländska talanger tränar på akademi

– Vår strävan är att ta svensk tennis tillbaka till världstoppen och att ge även landets padeltalanger bästa tänkbara förutsättningar. Samarbetet med AddPro stärker dessa möjligheter ytterligare, säger Nicklas Kulti vVD Good to Great.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Persson, VD AddPro AB
Nicklas.persson@addpro.se
073 625 75 50

Nicklas Kulti, vVD Good to Great
nicklas@goodtogreat.se
070 871 04 22

 

 

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB