AddPro Stockholm flyttar till nya lokaler!

Nu har flyttlasset gått till våra nya lokaler på Gustavslundsvägen 141 i Alvik strand. Efter 20 år på Tuletorget i Sundbyberg är det dags att byta adress! Vi har letat efter en lokal där vi kan ha vårt nya kontor i närhet till vårt konfigurations- och logistikcenter. Våra önskemål tog oss till Alvik Strand, i Stockholm. Under rådande omständigheter så har vi under augusti sakta men säkert flyttat in och börjar nu komma i ordning.

Kontoret på våning 7, som ligger högst upp i ena huskroppen är mycket ändamålsenlig med våra önskemål och krav framåt,  det har en fantastisk altan med utsikt över Essingefjärden. I den andra huskroppen ligger vårt konfigurations- och logistikcenter. Närheten mellan de båda verksamheterna är  en viktig parameter, så att våra tjänster kan utföras och fortsätta hålla hög kvalitet.
Närhet till allmänna färdmedel som tunnelbana, tvärbana och busshub, samt en stor parkering, gör att det är lätt för personal och besökare att ta sig hit. Vi kan t.o.m. fresta med en egen båtbrygga.
På entréplanet finns en konferensanläggning där vi i framtiden kommer att anordna allt ifrån frukostseminarier till workshops och andra större event.
Vi ser gärna att du kommer och hälsar på i våra nya lokaler. Med anledning av pandemin vill vi dock att du först avtalar ett besök med din kontaktperson, så vi kan planera efter det.

Flyttdatum: Nu!

Ny postadress/besöksadress: Gustavslundsvägen 141, 167 51 Bromma, 7tr

Telefon (Växel): 040–592400

HITTA TILL OSS! 

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion