Anmäl dig till Swedish Padel Open och Tech-dagen i Båstad!

Välkommen till världens första Swedish Padel Open och tech-dagen i Båstad! Swedish Padel Open (SPO), www.swedishpadelopen.se går för första året i svensk historia av stapeln i Båstad, missa inte detta, och var med och skriv Padelhistoria med oss på AddPro. SPO är ett innovativt och unikt evenemang i världsklass där alla världens bästa spelare finns på plats. Vi på AddPro gillar att vara först och har fått äran att arrangera Tech-dagen torsdagen den 26 juli.

Vi startar dagen med en Padeltävling 08.00-09.30 där du får möjlighet att prova på Padel under ledning av Sofia Arvidsson (svensk mästarinna i Padel och fd professionell tennisspelare på WTA-touren). Därefter avnjuter vi en frukost tillsammans. Efter energipåfyllning tar vi oss vidare mot Tech-dagen där en spännande agenda väntar oss!

Anmäl dig här

Vi inleder med AddPros VD, Nicklas Persson som tillsammans med Torbjörn Ericsson fd VD på Bankgirot diskuterar framtidens betalningssätt. Dagen till ära har vi två fantastiskt spännande och innovativa företag utöver AddPro, Firstvet, www.firstvet.se och Parkando, www.parkando.se  på plats som kommer dela med sig av sin digitala resa. Föredragen startar kl 11.00 och vi beräknar att vara klara till 13.00.

Ta tillfället i akt och möt världseliten på Swedish Padel Open!

Varmt välkommen – And May The Padel Be With You!

PS! Vi förväntar oss stort intresse till detta evenemang och beroende på att platserna är begränsade så tillämpar vi först-till-kvarn-principen DS!

 

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion