Årets företagare i Malmö 2016- Nicklas Persson VD, AddPro

”Årets Företagare driver ett bolag med en tydlig vision – Vi utför jobbet med passion, eller inte alls! Företaget konkurrerar om de globala uppdragen och har rott hem prestigefyllda affärer, mitt framför näsan på betydligt större internationella drakar i branschen. Många av oss är indirekt påverkade av de lösningar vinnaren hjälper sina kunder med, men för de flesta är han och företaget doldisar! Han har en stark tro på staden Malmö, där huvudkontor, ursprunget och den fasta basen finns. Från Malmö är världen runt hörnet.”

Så lyder juryns motivering avseende Årets Företagare i Malmö 2016!

Nicklas Persson VD, AddPRo är nominerad till årets företagare.

Finalistbild/vinnarbild: Oscar Näsström Källa: Malmö Näringslivsgala

Finalistbild/vinnarbild: Oscar Näsström Källa: Malmö Näringslivsgalax
  • Att AddPro är bäst i Sverige 2016 gällande leverans av IT-konsulttjänster enligt Radar Groups stora årliga leverantörskvalitetsgranskning i Sverige fick vi besked på när de släppte sin årliga kundundersökningsrapport på den svenska marknaden i somras. Då hade de intervjuat 650 kunder och 127 olika leverantörer har utvärderats av Sveriges företag och organisationer. Sveriges kunder rankar AddPro som det absolut bästa företaget inom detta område på att skapa värde till sina kunder så att vi även utses till Årets Företag i Malmö är otroligt stort för oss, säger Nicklas Persson, VD på AddPro.
  • Utmärkelsen ser vi som en lagvinst, jag hade aldrig fått förmånen att ta emot priset utan att ha förmånen att få ingå i det fantastiska team som finns på AddPro och våra lojala kunder som hela tiden utmanar oss! Vi kämpar och vi vinner tillsammans, både personal och kunder! Vi är otroligt glada och stolta över att Malmö Stad värdesätter och uppskattar det arbete vi utför! Vi arbetar långsiktigt med alla våra uppdrag och vi har implementerat en metodik som är väl förankrad i både vår egen organisation och våra kunders organisationer. Detta är ett av de bästa kvitto vi kan få på att vi är på rätt väg och det sporrar oss att springa ännu fortare på marknaden och det finns många fler som behöver kvalificerade råd om hur de ska ta sina respektive verksamheter vidare med hjälp av IT-lösningar för att stärka sin egen konkurrenskraft fortsätter Nicklas Persson, VD på AddPro.
  • AddPro växer med rekordfart och vår affärsmodell med managerade tjänster har fått ett fantastiskt mottagande hos stora och medelstora kunder och då är det extra kul att det även uppmärksammas i denna typ av forum. Jag tror det är viktigt att samhället uppmärksammar näringslivet och entreprenörer, Sverige är och kommer i framtiden vara ännu mer beroende av ett expansivt näringsliv för att kunna upprätthålla och utveckla näringslivet. Varje krona som samhället investerar i företagande och företagare är jag övertygad om återbetalas till samhället många gånger om och detta är ett av många sätt att göra det på, avslutar Nicklas Persson.

 

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion