Guld till AddPro!

AddPro tar hem två guld på HPE och HP:s branschgala på Cirkus i Stockholm! Varje år nomineras ledande affärspartners i tolv olika kategorier och i år var AddPro nominerade i hela 5 olika kategorier (HP Growth, HPE Growth , HPE innovation, HP Personal systems,  HPE Partner of the year)

AddPro och ITF har snabbt formerat sig till en stark verksamhet sedan man i våras gjorde gemensam sak och gick samman till ett gemensamt bolag som idag arbetar under varumärket AddPro.

”Vi sa redan från början i våras att vi bygger branschens Dreamteam med fusionen av AddPro och ITF och detta är ett av många tydliga bevis på att våra kunder och marknaden uppskattar vårt initiativ, vårt arbtessätt och våra lösningar till deras verksamheter.”, säger AddPros VD Nicklas Persson.

”Vi har under många år samarbetat med HP och HPE och tillsammans hjälpt våra gemensamma kunder med att stärka deras konkurrenskraft baserat på våra lösningar innehållande både tjänster, hård- och mjukvara. Det är vad vi kallar funktionsleveranser eller om du hellre vill Managed Services ”, säger Nicklas Henriksson, marknadschef på AddPro.

”Att vi vinner i just dessa kategorierna förvånar inte oss om man ska vara ärlig med tanke på tillväxten vi har men vi blir extra glada att det blir uppmärksamat och premierat. Att vi dessutom var nominerade i så många kategorier och framförallt till Årets Partner gör oss både stolta och ödmjuka för det finns många bra kollegor därute i branschen”, fortsätter Nicklas Henriksson.

”Jag kan konstatera att vi på kort tid har skapat en riktigt stark Cloud & Application integrator på den svenska marknaden där vi är ledande inom ett flertal områden och att mottagandet på marknaden har varit helt fantastiskt. Vi fyller en lucka som kunderna har saknat, en aktör som med hög kompetens kan hjälpa våra kunder på digitaliseringsresan och som förstår kundernas affärer lika mycket som tekniken, då blir man en unik partner och då kan vi hjälpa våra kunder expandera sina verksamheter lönsamt vilket är vårt primära mål och uppgift!” avslutar Nicklas Persson

För ytterligare information kontakta:
Nicklas Persson, AddPro AB, 073-625 75 50, nicklas.persson@addpro.se

Nicklas Henriksson, AddPro AB, 073-633 09 35, nicklas.henriksson@addpro.se

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB