Nytt förvärv av AddPro i Danmark 

AddProkoncernen fortsätter sin tillväxtresa i Danmark med ytterligare ett nytt förvärv. Denna gång är det ProFacto i Köpenhamn som förvärvas och hälsas välkomna till AddProfamiljen.

AddPros verksamhet i Danmark har den senaste månaden stärkts med tre specialistförvärv av SystemCenterSystemGruppen och ProFacto och har med det ca: 50 st anställda med ERP-inriktning tillsammans med övriga kompetensområde såsom Cloud & Application och Cybersecurity.

Med ProFacto i AddPro-koncernen stärker vi vårt erbjudande ytterligare på den nordiska marknaden för att skapa Nordens ledande Business Transformation Partner avseende Cloud & Applications Solutions. 

AddPro nöjer sig inte än utan är inne i en mycket expansiv fas, både organiskt och genom förvärv. Med ett sammantaget erbjudande, större geografisk marknad och kundbas kommer AddPro i både Sverige och Danmark att utvecklas än starkare till fördel för både kunder och medarbetare.

”Den danska marknaden är mycket intressant och dynamisk och vi har nu etablerat oss som en mycket innovativ och relevant aktör under Christian Arndts ledning men vi är långt ifrån klara”, säger Nicklas Persson, CEO och en av grundarna av AddPro. ”På ca: sex månader har vi nu etablerat oss med en verksamhet som omsätter ca: 350 MSE på den danska marknaden och vi närmar oss 150 medarbetare vilket gör oss till en intressant och strategisk samarbetspartner för många danska företag och organisationer” fortsätter Nicklas Persson.

”Vi ser fortsatt mycket stora affärsmöjligheter att fortsätta växa och utveckla vår- och våra kunders affärer i både Sverige och Danmark och planerar att inom kort annonsera nya spännande aktiviteter till marknaden i Norden” avslutar Nicklas Persson  

AddPro ( www.addpro.se )

AddProkoncernen bedriver verksamhet inom IT-området i Sverige och Danmark som en Business Transformation Partner avseende Säker & Effektiv IT. AddPro etablerades år 2000 och verksamheten har utvecklats mycket positivt, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö, Stockholm Göteborg, Helsingborg, Kristianstad, Köpenhamn, Jylland och Sydsjälland. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Norden. Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24×7 bemannad servicedesk och SOC kan verksamheten förse marknaden med de bästa lösningarna inom AddPros fokusområde. Verksamheten beräknas 2022 omsätta ca: 1,3 MRD SEK med god lönsamhet och sysselsätta över 500 specialister varav ca 85% är tekniska specialister som är verksamma i något av bolagets kompetensområden.

För ytterligare information kontakta:

Nicklas Persson, AddPro AB, +46 73-625 75 50, nicklas.persson@addpro.se

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB