Nytt pris till AddPro – årets Microsoftpartner 2015 i Sverige!

AddPro har varit nominerad till Microsoft Partner Awardgalan 2015 i kategorin ”Small and Medium Business Solutions”

Igår kväll annonserades vinnarna under Microsoft Partner Day och AddPro utsågs till Sveriges bästa lösningspartner under 2015 för små- och medelstora kunder i konkurrens med Sveriges samtliga Microsoftpartners!

” Vi satsar alltid långsiktigt tillsammans med våra kunder och affärspartners och detta har resulterat i många konkreta affärer som stärker våra gemensamma kunders konkurrenskraft. Kunderna får det bästa från två världar helt tryggt och kostnadseffektiv levererat med en bemannad 24×7 support som hanterar både nationella och globala kunder och det är riktigt kul att vi uppfattas som den bästa aktören i Sverige på detta, säger Nicklas Persson VD på AddPro ”

AddPro har sedan flera år tillbaka fokuserat och genomfört en strategisk satsning på Microsofts produktportfölj genom omfattande intern utbildning, fokuserad rekrytering som omvandlats till affärsstrategi.

” Vi ser alla utmärkelser vi får som en kvalitetsstämpel och våra kunder kan känna sig förvissade om att vår personal har djup kompetens och gedigen erfarenhet av kvalificerade uppdrag relaterade till våra paketerade tjänster. Detta befäster vår position som ledande specialistintegratör ” säger Mattias Andersson och Jörgen Pålson, Affärsområdeschefer på AddPro AB.”

Konkurrensen om utmärkelsen är stenhård och ett stort antal kriterier måste uppfyllas för att vara kvalificerad som nominerat företag med allt ifrån försäljningsökning, certifieringar, organisation, kompetens och kundreferenser.

AddPro AB ( www.addpro.se ) 

AddProkoncernen bedriver verksamhet inom IT-området, Säker & Effektiv IT, och etablerades år 2000. Verksamheten utvecklas mycket positiv, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö (HK), Göteborg, Helsingborg, Kristianstad. 

AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige. Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24×7 bemannad support så kan vi förse marknaden med de bästa lösningarna inom våra fokusområden. Verksamheten närmar sig 140 anställda specialister varav ca: 120 är tekniska konsulter som är verksamma i något av bolagets två affärsområden. Verksamheten beräknas 2015 omsätta ca: 250 MSEK med god lönsamhet. 

För mer information kontakta:
Nicklas Persson, AddPro AB, 0736-257550, nicklas.persson@addpro.se

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion