EN

Om AddPro

Vi är ett, partnerägt, expansivt kunskapsföretag som bygger digitala motorvägar och utvecklar smarta, säkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-system. Ni kan nyttja våra 300 specialister som en kompetensförstärkning eller som samarbetspartner i era förändringsprojekt.

Vi har den kompetens som krävs för att garantera att förändringen eller implementeringen av ert nya system blir lyckosam. Vidare har vi också de resurser som krävs för att hantera den löpande driften och supporten av era system – detta oavsett omfattning och komplexitet.

Vi är noga med att aldrig konservera en situation och arbetar proaktivt med lösningar som kan leva upp till era och omvärldens behov och krav. Vi är med och driver teknikutvecklingen och ser därmed till så att ni alltid har tillgång till den teknik och kompetens ni, över tid, behöver för att er verksamhet ska fungera optimalt.

300st

Anställda

100%

Effektivitet

100%

Säkerhet

Historia

AddPro grundades år 2000 av fyra entreprenörer – Nicklas Persson, Robert Hansson, Magnus Norling och Klas Ljunggren – med erfarenhet från olika befattningar inom ledande svenska IT-bolag och internationella koncerner. När AddPro kom till fanns det ett stort antal företag som erbjöd IT-tjänster anpassade för små eller riktigt stora företag, medan få företag riktade sig till medelstora företag. Nicklas, Robert, Magnus och Klas såg en möjlighet att utveckla ett erbjudande som var speciellt anpassat för denna typ av företag. Drivna av ett brinnande teknikintresse och en samsyn på hur kunder ska bemötas, valde de att lämna sina anställningar och bilda AddPro – ett kunskapsföretag baserat på spetskompetens inom IT-infrastruktur. De fyra grundarna var angelägna om att bygga en organisation präglad av stark laganda och respekt för varandras olika kompetenser. Framför allt var det viktigt att ta tillvara den värdefulla kunskap som varje kund besitter. Att växa var inte prioriterat för AddPro som skulle vara ett nischat företag med ett utbud spetsat med de bästa teknikerna. Det nybildade företaget började därför i liten skala med att sälja servrar, nätverk och backuptjänster. Några år efter att IT-bubblan hade spruckit växte behovet av kvalificerade IT-tjänster och AddPro utvecklades ganska snart till en fullfjädrad leverantör av skräddarsydda IT-lösningar. År 2018, efter flera månaders analysarbete, bestämde sig AddPro och Svensk IT Funktion (ITF) för att gå samman och skapa Sveriges ledande moln- och applikationsintegratör. Med båda verksamheternas långa och framgångsrika historia på den svenska IT-marknaden, tillsammans med stärkt kompetens, större geografisk täckning och ett unikt erbjudande var det en Perfect Match.

Kunder

Numera arbetar vi med allt från medelstora företag till internationella koncerner, myndigheter, offentlig sektor och andra organisationer. Många vänder sig till oss för att få hjälp med att öka funktionaliteten i sina system eller för att effektivisera sin drift och hålla nere sina kostnader. Söker du en IT-specialist som arbetar effektivt, flexibelt, prestigelöst och med starkt fokus på framtida möjligheter? Då ska du vända dig till oss. Vi är noga med att aldrig konservera en situation och tänker alltid framåt för att kunna leva upp till dina och omvärldens behov och krav. I dag har vi många specialister med genomgående hög teknisk kompetens. Då de flesta av våra medarbetare har sin profession som hobby och därmed ägnar mycket av sin fritid åt att följa utvecklingen inom sina olika specialområden, har de mangrant det engagemang som krävs för att lösa komplicerade tekniska problem med både skärpa och finess. Dessutom är de mycket rörliga och har lätt tillgång till övrig kompetens i företaget, vilket underlättar ett flexibelt och kreativt samarbete med dig som kund.

AddPro

Kontakta oss

AddPro Malmö

AddPro Malmö

Arenagatan 8 B
215 33 Malmö
Vxl: 040-59 24 00
E-mail: info@addpro.se


AddPro Stockholm

AddPro Stockholm

Besöksadress:
Tulegatan 13
172 78 Sundbyberg
Postadress: Box 2201
169 02 Solna
Leveransadress:
Götgatan 20
172 30 Sundbyberg
Vxl: 08 635 09 00
E-mail: info@addpro.se


AddPro Göteborg

AddPro Göteborg

NY ADRESS!
Frölundagatan 118B
431 21 Mölndal
Vxl: 031 89 04 60
E-mail: info@addpro.se


AddPro Helsingborg

AddPro Helsingborg

Rundgången 26
254 52 Helsingborg
Vxl: 042-25 06 60
E-mail: info@addpro.se


AddPro Kristianstad

AddPro Kristianstad

Videllsgatan 6
291 54 Kristianstad
Vxl: 044-781 42 00
E-mail: info@addpro.se


För information om AddPros personuppgiftsbehandling, vänligen se vår integritetspolicy.

AddPro Service Desk


Skåne: 010 - 207 11 01 Stockholm: 08 – 635 09 99