The difference you are looking for.

Vi älskar utmaningar och att bli utmanade, särskilt när det gäller att vägleda er och eran verksamhet i den digitala transformationen.

Det är därför vi vill lära känna dig på riktigt, att få den där ”gå-i-dina-skor” känslan, för det är först då vi kan skapa den skillnad du letar efter. Vi vill även göra det med hållbarhet i fokus och innovationskraft i centrum så att er verksamhet ligger före era konkurrenter.

Hos AddPro finns inga stora egon eller magiker. Vår superkraft är att lyssna noga, lösa ert 1000-bitars pussel och kavla upp ärmarna för ett seriöst dedikerat arbete.

Vi ifrågasätter det förväntade och utvecklar lösningar som tar ditt företag flera steg längre – på ett så miljömässigt och cirkulärt sätt som möjligt. För vi vet att det inte finns några genvägar till en bättre framtid. Vi har all teknik du kan tänka dig och en erfarenhetsbank ”to die for”. Men snygga futuristiska lösningar är aldrig slutmålet – det måste tjäna verksamheten och människorna som skall använda den på ett effektivt sätt, inte minst dig själv!


Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Creating the difference In the cloud and on the ground.

På AddPro skapar vi verkligen skillnad! 

I molnet, där många av framtidens vassaste tjänster och funktioner finns. På marken, där vi bygger personliga relationer med våra kunder och med varandra. 

För oss är 24/7 betydligt mer än några siffror och en beskrivning av våra öppettider. Det representerar de antal timmar som vi använder för att skapa positiv skillnad för alla medarbetare och för alla våra kunder. Det är vi, kollektivet som har utmanat våra kunder och oss själva att för att bli bättre och för att uppnå mer.

Sedan starten 2000 har vi det outtröttliga drivet att hela tiden utveckla oss för att bli en bättre partner till våra kunder och för att skapa en arbetsplats i världsklass.  

Vi gör det med passion eller inte alls. Vi går alltid all-in och vi stöttar alltid våra kollegor när de behöver det som mest. Att gå den extra kilometern eller att ringa det extra samtalet är delar av vår superkraft som gör att vi tar det ordinära och gör det extraordinärt. Vi är AddPro och det är så här vi skapar skillnad, 24/7! 

Changing the game.

Med högsta kompetensen, största passionen och det bästa beteendet på marknaden. Löser vi komplexa affärsutmaningar, hittar innovativa vägar och skapar konkurrenskraft för våra partners.

AddPro bedriver verksamhet inom IT-området som en Digital Transformation Partner avseende säker, verksamhetsnära & effektiv IT. AddPro etablerades år 2000 och verksamheten har utvecklats mycket positivt, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö, Stockholm Göteborg, Helsingborg, Kristianstad, Köpenhamn, Jylland och Sydsjälland med över 500 medarbetare. 
Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24×7 bemannad servicedesk och SOC kan verksamheten förse marknaden med de bästa lösningarna inom AddPros fokusområden.

AddPro ingår i itm8 gruppen som är en av de ledande nordiska aktörerna inom managerade IT-tjänster för privata företag och den offentliga sektorn. itm8 finns representerat på 26 platser i Danmark, Sverige, Filippinerna och Tjeckien, har över 1700 medarbetare och beräknas omsätta 3,7 miljarder 2022.

The AddPro Story

AddPro grundades år 2000 av fyra entreprenörer – Nicklas Persson, Robert Hansson, Magnus Norling och Klas Ljunggren – med erfarenhet från olika befattningar inom ledande svenska IT-bolag och internationella koncerner.

När AddPro kom till fanns det ett stort antal företag som erbjöd IT-tjänster anpassade för små eller riktigt stora företag, medan få företag riktade sig till medelstora företag. Nicklas, Robert, Magnus och Klas såg en möjlighet att utveckla ett erbjudande som var speciellt anpassat för denna typ av företag. Drivna av ett brinnande teknikintresse och en samsyn på hur kunder ska bemötas, valde de att lämna sina anställningar och bilda AddPro – ett kunskapsföretag baserat på spetskompetens inom IT-infrastruktur. De fyra grundarna var angelägna om att bygga en organisation präglad av stark laganda och respekt för varandras olika kompetenser. Framför allt var det viktigt att ta tillvara den värdefulla kunskap som varje kund besitter. Att växa var inte prioriterat för AddPro som skulle vara ett nischat företag med ett utbud spetsat med de bästa teknikerna. Det nybildade företaget började därför i liten skala med att sälja servrar, nätverk och backuptjänster.

Några år efter att IT-bubblan hade spruckit växte behovet av kvalificerade IT-tjänster och AddPro utvecklades ganska snart till en fullfjädrad leverantör av skräddarsydda IT-lösningar.  
År 2018, efter flera månaders analysarbete, bestämde sig AddPro och Svensk IT Funktion (ITF) för att gå samman och skapa Sveriges ledande moln- och applikationsintegratör. Med båda verksamheternas långa och framgångsrika historia på den svenska IT-marknaden, tillsammans med stärkt kompetens, större geografisk täckning och ett unikt erbjudande var det en Perfect Match. Våren 2021 förvärvades IT-Advisor, ett säkerhetsspecialist bolag med en kundbas av internationella bolag,  som erbjuder konsulttjänster samt molnbaserade tjänster inom IT-säkerhet. Hösten 2021 förvärvade AddPro 4Dimension A/S och expanderade till Danmark. Året därpå blev AddPro en del av itm8-koncernen och skapade tillsammans en ledande nord-europeisk aktör inom Managed IT & Digital transformation.

Våra erbjudanden

Att förbättra den dagliga driften och skapa ökat kundvärde är viktiga mål för de flesta företag och organisationer. Ett kreativt, utmanande och pålitligt partnerskap är nyckeln till att skapa ”the extra ordinary out of the ordinary.”