Verksamhetsutveckling – genomför hållbar förändring i din verksamhet
EN

Verksamhetsutveckling – utveckla din verksamhet och genomför hållbar förändring

Står ni inför en förändring? Det finns tre frågor som behöver besvaras när man står inför en förändring som man vill ska genomföras på ett kontrollerat sätt: var befinner vi oss, vart vill vi och hur ser resan däremellan ut. En avgörande faktor för att skapa hållbar förändring är att medarbetarna känner sig delaktiga, förstår värdet av förändringen och får den utbildning som behövs.

AddPro hjälper er att förstå och analysera hur ni kan förflytta er verksamhet för att möta nya förutsättningar, att genomföra förändringar och att få en naturlig koppling mellan teknik och verksamhet, där tekniken bidrar till att uppnå verksamhetens mål istället för att diktera villkoren.

För att lyckas med omställningen till en mer digitaliserad verksamhet, krävs rätt tekniska verktyg och rätt typer av tjänster. Men framför allt behöver vi förstå hur människor och organisationer kan uppnå en hållbar förändring och utveckla det ständiga lärandet. AddPro hjälper er i förändringsresan med våra certifierade förändringsledare och projektledare, där vi kompetensutvecklar medarbetare med anpassade utbildningar för er verksamhet.

Kompetensen som krävs för att digitalt utveckla din verksamhet med automation, dataanalys och nya molntjänster, är idag en bristvara och väldigt svår att få tag på. Med AddPros specialistteam hjälper vi er organisation att utvecklas och stärka er konkurrenskraft.

 


Nyfiken på att läsa mer inom området? Följ länkarna nedan och låt dig bli inspirerad!

  1. Tips för en lyckad etablering i den digitala förändringen 
  2. Tre situationer där en IT-roadmap skapar stort värde
  3. Modern workplace 2.0 – När tekniken tar nästa steg