EN

”Planera inte för framtiden, väx med den” Låt AddPro hantera ditt Wifi så du kan ägna dig åt verksamheten. Jag vill bli kontaktat om Wifi som tjänst.

Kontakta mig

AddPro är specialister på modern IT och tillsammans med HPE och Aruba också experter på trådlöst nätverk som tjänst. Vi har gedigen kunskap inom IT-infrastruktur med resurser och erfarenhet av att beräkna, bygga, drifta och övervaka företags IT-miljö.


Vad kostar ADDPRO WiFi som tjänst – Gör din egen kalkyl

”Det ska bara funka” tycker vi på AddPro
Med AddPro’s WiFi som tjänst ansvarar AddPro för att det finns ett WiFi på arbetsplatsen som fungerar och era medarbetare kan arbeta. Det är ju först då nyttan uppstår som vi ser det.

Flexibelt
Vi levererar ert trådlösa nätverk som tjänst med en månadskostnad, ”All Inclusive”. Som köpare behöver du inte bekymra dig om det trådlösa nätverket – AddPro sköter den saken. Utökar ni lokalerna, eller om nya behov uppstår av andra orsaker, anpassar AddPro såklart tjänsten för att möte de nya förutsättningarna.

Säkert
Köper ni WiFi som tjänst från AddPro får ni ett säkert WiFi. Utöver den säkerheten som det trådlösa nätet kan tillhandahålla, erbjuder AddPro ytterligare utökad säkerhet vid inloggning genom certifikat och andra tekniska lösningar i er IT miljö. Allt för att möta upp den säkerhetsnivå som ert företags verksamhet kräver.

Givetvis övervakas systemet av AddPro dygnet runt och vid eventuella störningar felsöker vi och åtgärdar.

Vad kostar det?
Med vår superenkla kalkylator för du enkelt fram ett pris* på Tjänsten, utifrån ert företags förutsättningar nedan.Räkna ut mitt pris

*Pris är exkl moms. AddPro tar sig rätten att avstå ett åtagande till villkoren ovan i fall där kundens förutsättningar väsentligt skiljer sig från det som kan anses vara normalt, ex komplex byggnad, verksamhet som inte lämpar sig för WiFi, och liknande. Övriga villkor se nedan fakta ruta.

Vad är Wifi som tjänst?

Ett Flexibelt och Säkert trådlöst nätverk (WiFi) till en fast månadskostnad

Kontorets trådlösa nätverk kan vara en stor huvudvärk för IT-avdelningen med ständiga frågor kring accesspunkter, täckning och bandbredd. Utmaningen blir större när medarbetarna rör sig mellan olika kontor, kanske i olika länder, och förväntar sig en fungerade uppkoppling utan en massa strul. Wifi är idag nästan lika självklart som vatten, det ska bara finnas där och fungera. Med wifi som tjänst tar någon annan över ansvaret för ert trådlösa nätverk och du får en garanterad funktion i ett SLA. Du slipper kapacitetsberäkningar och installation av accesspunkter. Med wifi som tjänst kan din IT-avdelning fokusera på värdeskapande verksamhet istället för att övervaka nätverkesprestandan.

Wifi nät

AddPro är specialister på modern IT och tillsammans med HPE och Aruba också experter på trådlöst nätverk som tjänst. Vi har gedigen kunskap inom IT-infrastruktur med resurser och erfarenhet av att beräkna, bygga, drifta och övervaka företags IT-miljö.

Kundcase

Som en av Sveriges största återförsäljare av Toyota har Europeiska Motor behov av en heltäckande nätverkslösning som är enkel att hantera. Svaret blev Wifi som tjänst, där företagets trådlösa nätverk helt sköts av AddPro. Läs mer


KONTAKTA OSS

AddPro WiFi som tjänst!

Har du en mer komplex miljö där kalkylatorn inte ger dig rätt indikation så kan du kontakta oss i formuläret bredvid.

Kalkylen ovan är en överslagsräkning om vad wifi som tjänst kan tänkas kosta dig. Det är en uppskattning eftersom ett stabilt wifi med god täckning beror på många faktorer: lokalens utformning, antalet våningar, väggarnas tjocklek för att nämna några. För att ge dig en exakt prisuppgift så kommer vi ut till era lokaler och gör individuella mätningar och beräkningar med vår utrustning.

Vår webkalkyl bygger på ett antal antagande och förutsättningar

 • 36 månaders avtalstid (kan ändras efter era behov och önskemål
 • Övervakning kontorstid (standard, kan utökas till 24*7)
 • Enstaka enklare konfigurationsförändringar ingår
 • Regelbundna uppdatering av firmware i Accesspunkterna
 • Löpande uppdatering av managementplattformen
 • Tjänsten inkluderar tre SSID med möjlighet till olika anslutningsförutsättningar
 • Kopplingar mot externa system för 802.1x ingår ej
 • Vid hårdvarufel skickar vi en utbytesenhet som ni själva byter (kan anpassas)
 • Att det finns switchport med nödvändig konfig och PoE+ (strömförsörjning till APs)
 • Att regelverket i er brandväggen tillåter kommunikation mellan APs och Aruba Central
 • ev. kabeldragning utöver standard

  För information om AddPros personuppgiftsbehandling, vänligen se vår integritetspolicy.

  I samarbete med